Over Mountain Visuals

Wij streven naar het allerbeste eindresultaat voor onze klanten.

Onze missie

Diensten verlenen en producten leveren aan zowel bedrijven als particulieren die ze nog nooit hebben gezien. 

Onze waardes

Wij streven ernaar om voor onze klanten het allerbeste product neer te zetten, ongeacht de uitdaging.

“Jonge en talentvolle fotograaf met een geheel eigen stijl. Zeker aan te bevelen.”

Makelaardij IMMO van Wijk

Over

Het gezicht achter Mountain Visuals

Ik ben Dave van den Berg momenteel 19 jaar en een geboren ondernemer. 


De reden dat ik begonnen ben met mijn eigen bedrijf is  om mijn passie te laten zien aan de buitenwereld en om klanten tevreden te maken met de producten die ik lever. Dit doe ik door goed contact te onderhouden en volop aandacht te besteden aan de opdracht zelf, zodat de klant zich geen zorgen hoeft te maken over niet nagekomen afspraken of onduidelijke communicatie. Ik vind het geweldig om te zien als klanten tevreden zijn met het resultaat!De laatste tijd heb ik al mooie opdrachten mogen uitvoeren voor onder andere makelaardij IMMO van Wijk


“Recentelijk met Dave kennis gemaakt, doet rustig en nauwgezet zijn werk, neemt de tijd en dat is dan ook wel te zien aan het resultaat: zowel wij als onze opdrachtgever zijn zeer tevreden met het resultaat! 

Jonge en talentvolle fotograaf met een geheel eigen stijl. Zeker aan te bevelen.”


Naast bedrijven lever ik ook aan particulieren:
“Wij zochten op korte termijn een fotograaf tbv verkoop van ons huis. De volgende dag was Dave met zijn professionele blik en apparatuur al bij ons thuis om foto’s te maken, in te meten en plattegronden te maken, die nog geen 24 uur later al bij de makelaar aangeleverd waren.


Ondanks de snelle levering is er zeker niet op kwaliteit ingeboet, wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Zodanig zelfs dat de kinderen na het zien van de foto’s eigenlijk niet meer willen verhuizen.”


Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@mountainvisuals.nl en uiteraard telefonisch via 06 83 51 79 96

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Scroll naar top